Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Συνταγές για χυμό, με φθινοπωρινά φρούτα και λαχανικά

Συνταγές για χυμό, με φθινοπωρινά φρούτα και λαχανικά

Αχλάδια και Μούρα 
Συστατικά: ½ φλιτζάνι βατόμουρα ½ φλιτζάνι κεράσια 3 αχλάδια 1 μήλο Παρασκευή: Αναμείξτε τα βατόμουρα και τα κεράσια σε χαμηλή ταχύτητα και τα άλλα φρούτα σε υψηλή. Συνδυάστε και απολαύστε.

Μηλόπιτα κολοκύθας
Συστατικά: ½ φλιτζάνι σάρκα κολοκύθας 3 μήλα 1 κουταλιά της σούπας μέλι 1 κουταλάκι του γλυκού βανίλια ¼ κουταλάκι του γλυκού κανέλα γαρύφαλλα τζίντζερ μοσχοκάρυδο Παρασκευή: Ανακατέψτε το χυμό φρούτων (και το μέλι, αν θέλετε) σε υψηλή ταχύτητα. Προσθέστε τη βανίλια και τα μπαχαρικά. Μπορείτε να προσθέσετε νερό για να ελέγξετε τη ρευστότητα.

Χυμός Αποτοξίνωσης 
Συστατικά: 1/3 φλιτζάνι βατόμουρα ½ φλιτζανιού κομμάτια ανανά 1 λεμόνι 2 πορτοκάλια 1 μήλο 2 κοτσάνια σέλινο Παρασκευή: Αναμείξτε το χυμό μούρων, ανανά και εσπεριδοειδών σε χαμηλή ταχύτητα και στη συνέχεια τα υπόλοιπα υλικά σε υψηλή. Πίνετε καθημερινά για μία εβδομάδα για αποτοξίνωση.

Booster θυρεοειδούς 
Συστατικά: 1 καρότο 1 παντζάρι αποφλοιωμένο ½ φλιτζάνι κομμάτια ανανά 2 μήλα Παρασκευή: Αναμείξτε σε υψηλή ταχύτητα, και πιείτε τον μία φορά την ημέρα για να ενισχύσετε το μεταβολισμό και τη λειτουργία του θυρεοειδούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σωστή διατροφή στη νηστεία της Σαρακοστής Η νηστεία της σαρακοστής χαρακτηρίζεται από την αποχή κατανάλωσης τροφίμων ζωικής προέλευσ...